TOP zivis
Lietotāju sezonas
TOP 5 lielākie rekordi.

sasa56 izvilka zivi:
Pike (LÄ«daka)

6131 g.

Alberts izvilka zivi:
Burbot (VÄ“dzele)

4129 g.

ANDO izvilka zivi:
Bream (Breksis)

2752 g.

ANDO izvilka zivi:
Zander (Zandarts)

2011 g.

Terminator izvilka zivi:
Whitefish (SÄ«ga)

1684 g.

Skatīt visus rekordus
Propilkki

Lejuplādēt Propilkki 1.9

Propilkki Pasaules rekordi

(Lai tur parādītos jūsu zivis, jums jābūt reģistrētam PP rekordiem)

Tēmas pārskats
old.krikumi.lv » Par turnÄ«riem » Par turnÄ«riem
 Printēt tēmu
Par reitinga TOP.
gunis
Interesanti ,kāpÄ“c ir izdzÄ“sti tie komentāri par reitinga TOP.Veidojās vispār interesants dialogs.
Wern,nekur Tevi nevainoju ,pats strādāju un laika reāli neatliek.Šinī situācijā vispār ir jocīgi tas, ka Alberts pavaicāja reālu jautājumu.Taču sarūgtina tas,ka jautājums tika atrisināts visnepareizākā variantā.Kāpēc???Mēģināšu paskaidrot savu viedokli.
Šis TOPs zināmā mērā daudziem spēlētājiem bij tāds azartisks dzinulītis(ok.ok es ar priecājos par to ka punkti aug,protams patīkami,ja vēl tiec reti uzspēlēt).Tātad cik sapratu un paspēju izlasīt ,tad lietas notiek šādā secībā-turnīrs-rezultāti fiksi ar programmu saskaitīti(bez papildpunktiem kuri neiet topā) -playlogs uz Tavu e- pastu. Nu vismaz tā saprotu ka tā jābūt.
Bet !!!!!
Cik sapratu tad noteik tikai pirmās divas darbības,bet trešā kautkad kad sanāks ja neaizmirsīsies.Tikai mieru.
Tad arī man ir kā Albertam reāls jautājums -kur tad ir trūkstošie playlogi???
Jautājums turnīra organizētājam vai hosterim:
cik daudz laika pēc rezultātu sarēķināšanas programā ir vajadzīgs,lai nosūtītu uz WerNeo e-pastu playlogu(1h,5h,24h vai vispār neatsūtīt),(pēc manām domā tas aizņemtu dažas minūtes).
Tikai viens lūgums.Lūdzu nebraukt virsū ar tādā frāzēm kā:
pamēgini pats kautko noorganizēt vai nohostēt(esmu to darījis un labi visu zinu);
ja neko nezini ,tad tad nemaisies.
Nobeigumā esmu par šo TOPu,lai jaunajiem un veciem bukiem ir kautkāds stimulinš.r??inasliktislikti
P.s Gribētu dzirdēt arī citu domas.tikai iztiksim bez aizvainojumiem un pārmetumiem.
Aizmirsu piebilst,Wern,ļoti laba ideja,atstājam tabulu kā ir,un pieejam tam nopietnāk.
Izmainījis(usi) gunis, 02-12-2016 17:23 
lnhkom.ucoz.lv/Bildes/forumbildes/mpparaksts.jpg

WerNeo
Guni... nu jau kādu laiku par vienu reālo darÄ«tāju ir pamests ozy. Viņš reāli vilka turnÄ«rus dienu no dienas (protams arÄ« hostÄ“tāji un turnÄ«ru organizatori viņam ir liels atbalsts). Par to viņiem visu cieņu.

Es nezinu, cik un ko Tu esi organizējis, bet organizēt 1 nu labi 2 vai 3 dienas nedēļā nav tas pats, kas organizēt 7 dienas nedēļā un 31 dienu mēnesī. Katru dienu admins ir atbildīgs, lai viss norit kā pa sviestu. Ja kaut kur, kaut kas noiet greizi... ir jāpaspēj gan risināt iepriekšējo turnīru problēmas, gan jāpaspēj publicēt nākošo.

Bet jo vairāk pienākumu ir, jo grūtāk ar tiem visiem ir tikt galā. Es ne mirkli nepārmetu ozy, ka kaut ko nav atsūtījis, jo gluži vienkārši varbūt tāds sīkums piemirsās. Viņam pašam liekas, ka atsūtījis visus.

Savukārt ar hostētājiem ir tā. Viņi saskaitīt punktus māk ar programmu, bet ne visi ar datoru ir tik ļoti uz tu (vismaz man tā šķiet), lai krāmētos ar e-pastiem. Viņi nohostē un par to viņiem arī paldies. Neviens viņiem par pienākumu sūtīt playlogus, neuzdod.

Tur veidojas tie zudumi topā :)

WerNeo
Oi... vienu dienu uz sevi ir paņēmis Trakais. Bet tas bÅ«tÄ«bu nemaina. :)

WerNeo
Nu. PÄ“c idejas jau nav man grÅ«ti atjaunot tos reitingus, ja visi tā vÄ“las. Tabula jau tur ir pareiza... Tikai iztrÅ«kst vairāki/viens (nezinu cik) turnÄ«ru.

Vienīgi man patiesi tagad ir pagrūti ir ar dalību turnīros... un tad nu ir jātiek skaidrībā ar tiem playlogiem. Varbūt kāds/kādi, kurš/kuri piedalās visos turnīros uzņemas tādu lietu, ka atsūta man to playlogu. Nezinu.

Alberts
Es meginaju aizsutit pleilogus par spelem kuras piedalijos Nezinu vai pareizi visu izdariju Zino, vai sanemi

WerNeo
Neesmu saņēmis. Sad

WerNeo
Ä€... tagad sapratu, ka caur privātām ziņām atsÅ«tÄ«ji. Tā, diemžēl, man neder. Programma tā sÅ«tÄ«tus playlogus nesaprot. TāpÄ“c jau bija svarÄ«gi, lai ir caur e-pastu. VisdrÄ«zākais, ka man bÅ«s jāizdomā veids, kā varÄ“s txt failus ikviens atstāt noteiktā vietā... savādāk apgrÅ«tinājums ir abpusÄ“js.

Alberts
Labi WerNeo,neesmu es stiprs dqatortehnika baidos ka nesaputroju ko.Lai suta znatoki seit es nemaisisos.

gunis
Wern,es jau ar neko, bet man pie retās spÄ“lÄ“Å¡anas kautkas neÅ¡timt,
rāda ka TOPā
20) gunis(irl) - 316
saskaitu iegūtos punktus pa
1diena - 41
5diena - 57
6diena - 222
7diena - 117
kopā = 437

gaidagaida
Izmainījis(usi) gunis, 30-10-2017 20:18 
lnhkom.ucoz.lv/Bildes/forumbildes/mpparaksts.jpg

WerNeo
Sāku pÄ“tÄ«t situāciju. Jap... TrÄ«s sestdienas (7., 8.,9. posmi nav reitingos "ielaisti" ). Man arÄ« trÅ«kst akurāt 47 punktu, kurus esmu iekrājis pa Å¡iem trim posmiem. TikÅ¡u pie mājas datora, sameklÄ“Å¡u playlogus un iepublicÄ“Å¡u... bÅ«s jābÅ«t ok.

Paldies par acīgumu!

P.S. Sestdienās laikam pabaidos ķerties pie playlogiem un punktu mašīnas vakarā. :D Bet otrā rītā jau aizmirstas.

birro
Man joprojām nesanāk kopsaucÄ“jsgaidagaida
1-157
5-202
6-194
7-152
=705
5) [XXL] birro (666)

WerNeo
Tagad, birro, viss ir kārtÄ«bā. :) Īsti tik ātri es izlabot nevarÄ“ju. Vakarā tikai pie mājas datora tiku.

WerNeo
LÅ«gums tiem spÄ“lÄ“tājiem, kas piedalās reitinga turnÄ«ros. PÄ“c turnÄ«ra atveriet PP playlogu un iekopÄ“jiet rezultātus tajā pašā vakarā iekÅ¡ sadaļas "IesÅ«tÄ«t Å¡odienas playlogu".

Jūsu iesūtītais playlogs neaizņem daudz vietas uz servera, bet toties var atrisināt ļoti daudz neskaidrību, kad vajag. Visiem tikai + no tā. :)

Diezgan grūtri pagaidām sokas ar playlogu iegūšanu, pat tad, kad ir izveidota vienkārša iesūtīšanas sistēma. Sad
Izmainījis(usi) WerNeo, 31-10-2017 22:25

Pāriet uz forumu:
Sezonas TOP

Krikumi.lv reitinga turnīru punktu TOP 15:

1) Alex [LV] (477)
2) [Libau] kveeps (473)
3) [Krikumi] Ded (442)
4) [Libau] olbis (427)
5) [Krikumi] SERg (413)
6) DED Semenych (401)
7) emilsdabus (322)
8) VV-35 [RUS] (301)