Par reitinga TOP.
|
gunis |
Publicēts 02-12-2016 17:07
|
ApmekÄ“tÄjs ar stÄžu
Publicējis: 43
Reģistrēts: 29.09.13
|
Interesanti ,kÄpÄ“c ir izdzÄ“sti tie komentÄri par reitinga TOP.VeidojÄs vispÄr interesants dialogs.
Wern,nekur Tevi nevainoju ,pats strÄdÄju un laika reÄli neatliek.Å inÄ« situÄcijÄ vispÄr ir jocÄ«gi tas, ka Alberts pavaicÄja reÄlu jautÄjumu.TaÄu sarÅ«gtina tas,ka jautÄjums tika atrisinÄts visnepareizÄkÄ variantÄ.KÄpÄ“c???MÄ“Ä£inÄÅ¡u paskaidrot savu viedokli.
Å is TOPs zinÄmÄ mÄ“rÄ daudziem spÄ“lÄ“tÄjiem bij tÄds azartisks dzinulÄ«tis(ok.ok es ar priecÄjos par to ka punkti aug,protams patÄ«kami,ja vÄ“l tiec reti uzspÄ“lÄ“t).TÄtad cik sapratu un paspÄ“ju izlasÄ«t ,tad lietas notiek Å¡ÄdÄ secÄ«bÄ-turnÄ«rs-rezultÄti fiksi ar programmu saskaitÄ«ti(bez papildpunktiem kuri neiet topÄ) -playlogs uz Tavu e- pastu. Nu vismaz tÄ saprotu ka tÄ jÄbÅ«t.
Bet !!!!!
Cik sapratu tad noteik tikai pirmÄs divas darbÄ«bas,bet treÅ¡Ä kautkad kad sanÄks ja neaizmirsÄ«sies.Tikai mieru.
Tad arÄ« man ir kÄ Albertam reÄls jautÄjums -kur tad ir trÅ«kstoÅ¡ie playlogi???
JautÄjums turnÄ«ra organizÄ“tÄjam vai hosterim:
cik daudz laika pÄ“c rezultÄtu sarÄ“Ä·inÄÅ¡anas programÄ ir vajadzÄ«gs,lai nosÅ«tÄ«tu uz WerNeo e-pastu playlogu(1h,5h,24h vai vispÄr neatsÅ«tÄ«t),(pÄ“c manÄm domÄ tas aizņemtu dažas minÅ«tes).
Tikai viens lÅ«gums.LÅ«dzu nebraukt virsÅ« ar tÄdÄ frÄzÄ“m kÄ:
pamēgini pats kautko noorganizēt vai nohostēt(esmu to darījis un labi visu zinu);
ja neko nezini ,tad tad nemaisies.
NobeigumÄ esmu par Å¡o TOPu,lai jaunajiem un veciem bukiem ir kautkÄds stimulinÅ¡.
P.s GribÄ“tu dzirdÄ“t arÄ« citu domas.tikai iztiksim bez aizvainojumiem un pÄrmetumiem.
Aizmirsu piebilst,Wern,ļoti laba ideja,atstÄjam tabulu kÄ ir,un pieejam tam nopietnÄk.
Izmainījis(usi) gunis, 02-12-2016 17:23
|
|
|
|
WerNeo |
Publicēts 03-12-2016 14:26
|
Admin
Publicējis: 144
Reģistrēts: 07.09.13
|
Guni... nu jau kÄdu laiku par vienu reÄlo darÄ«tÄju ir pamests ozy. Viņš reÄli vilka turnÄ«rus dienu no dienas (protams arÄ« hostÄ“tÄji un turnÄ«ru organizatori viņam ir liels atbalsts). Par to viņiem visu cieņu.
Es nezinu, cik un ko Tu esi organizÄ“jis, bet organizÄ“t 1 nu labi 2 vai 3 dienas nedÄ“Ä¼Ä nav tas pats, kas organizÄ“t 7 dienas nedÄ“Ä¼Ä un 31 dienu mÄ“nesÄ«. Katru dienu admins ir atbildÄ«gs, lai viss norit kÄ pa sviestu. Ja kaut kur, kaut kas noiet greizi... ir jÄpaspÄ“j gan risinÄt iepriekÅ¡Ä“jo turnÄ«ru problÄ“mas, gan jÄpaspÄ“j publicÄ“t nÄkoÅ¡o.
Bet jo vairÄk pienÄkumu ir, jo grÅ«tÄk ar tiem visiem ir tikt galÄ. Es ne mirkli nepÄrmetu ozy, ka kaut ko nav atsÅ«tÄ«jis, jo gluži vienkÄrÅ¡i varbÅ«t tÄds sÄ«kums piemirsÄs. Viņam paÅ¡am liekas, ka atsÅ«tÄ«jis visus.
SavukÄrt ar hostÄ“tÄjiem ir tÄ. Viņi saskaitÄ«t punktus mÄk ar programmu, bet ne visi ar datoru ir tik ļoti uz tu (vismaz man tÄ Å¡Ä·iet), lai krÄmÄ“tos ar e-pastiem. Viņi nohostÄ“ un par to viņiem arÄ« paldies. Neviens viņiem par pienÄkumu sÅ«tÄ«t playlogus, neuzdod.
Tur veidojas tie zudumi topÄ |
|
|
|
WerNeo |
Publicēts 03-12-2016 14:28
|
Admin
|
Oi... vienu dienu uz sevi ir paņēmis Trakais. Bet tas būtību nemaina. |
|
|
|
WerNeo |
Publicēts 03-12-2016 14:31
|
Admin
|
Nu. PÄ“c idejas jau nav man grÅ«ti atjaunot tos reitingus, ja visi tÄ vÄ“las. Tabula jau tur ir pareiza... Tikai iztrÅ«kst vairÄki/viens (nezinu cik) turnÄ«ru.
VienÄ«gi man patiesi tagad ir pagrÅ«ti ir ar dalÄ«bu turnÄ«ros... un tad nu ir jÄtiek skaidrÄ«bÄ ar tiem playlogiem. VarbÅ«t kÄds/kÄdi, kurÅ¡/kuri piedalÄs visos turnÄ«ros uzņemas tÄdu lietu, ka atsÅ«ta man to playlogu. Nezinu. |
|
|
|
Alberts |
Publicēts 03-12-2016 20:34
|
PieredzÄ“jis lietotÄjs
Publicējis: 72
Reģistrēts: 11.02.16
|
Es meginaju aizsutit pleilogus par spelem kuras piedalijos Nezinu vai pareizi visu izdariju Zino, vai sanemi |
|
|
|
WerNeo |
Publicēts 03-12-2016 20:47
|
Admin
|
Neesmu saņēmis. |
|
|
|
WerNeo |
Publicēts 03-12-2016 20:52
|
Admin
|
Ä€... tagad sapratu, ka caur privÄtÄm ziņÄm atsÅ«tÄ«ji. TÄ, diemžēl, man neder. Programma tÄ sÅ«tÄ«tus playlogus nesaprot. TÄpÄ“c jau bija svarÄ«gi, lai ir caur e-pastu. VisdrÄ«zÄkais, ka man bÅ«s jÄizdomÄ veids, kÄ varÄ“s txt failus ikviens atstÄt noteiktÄ vietÄ... savÄdÄk apgrÅ«tinÄjums ir abpusÄ“js. |
|
|
|
Alberts |
Publicēts 03-12-2016 21:52
|
PieredzÄ“jis lietotÄjs
Publicējis: 72
Reģistrēts: 11.02.16
|
Labi WerNeo,neesmu es stiprs dqatortehnika baidos ka nesaputroju ko.Lai suta znatoki seit es nemaisisos. |
|
|
|
gunis |
Publicēts 30-10-2017 19:36
|
ApmekÄ“tÄjs ar stÄžu
Publicējis: 43
Reģistrēts: 29.09.13
|
Wern,es jau ar neko, bet man pie retÄs spÄ“lÄ“Å¡anas kautkas neÅ¡timt,
rÄda ka TOPÄ
20) gunis(irl) - 316
saskaitu iegūtos punktus pa
1diena - 41
5diena - 57
6diena - 222
7diena - 117
kopÄ = 437
Izmainījis(usi) gunis, 30-10-2017 20:18
|
|
|
|
WerNeo |
Publicēts 31-10-2017 14:53
|
Admin
|
SÄku pÄ“tÄ«t situÄciju. Jap... TrÄ«s sestdienas (7., 8.,9. posmi nav reitingos "ielaisti" ). Man arÄ« trÅ«kst akurÄt 47 punktu, kurus esmu iekrÄjis pa Å¡iem trim posmiem. TikÅ¡u pie mÄjas datora, sameklÄ“Å¡u playlogus un iepublicÄ“Å¡u... bÅ«s jÄbÅ«t ok.
Paldies par acīgumu!
P.S. SestdienÄs laikam pabaidos Ä·erties pie playlogiem un punktu maÅ¡Ä«nas vakarÄ. Bet otrÄ rÄ«tÄ jau aizmirstas. |
|
|
|
birro |
Publicēts 31-10-2017 19:35
|
RegulÄrs apmeklÄ“tÄjs
Publicējis: 10
Reģistrēts: 01.09.15
|
Man joprojÄm nesanÄk kopsaucÄ“js
1-157
5-202
6-194
7-152
=705
5) [XXL] birro (666) |
|
|
|
WerNeo |
Publicēts 31-10-2017 21:36
|
Admin
|
Tagad, birro, viss ir kÄrtÄ«bÄ. Īsti tik Ätri es izlabot nevarÄ“ju. VakarÄ tikai pie mÄjas datora tiku. |
|
|
|
WerNeo |
Publicēts 31-10-2017 22:09
|
Admin
|
LÅ«gums tiem spÄ“lÄ“tÄjiem, kas piedalÄs reitinga turnÄ«ros. PÄ“c turnÄ«ra atveriet PP playlogu un iekopÄ“jiet rezultÄtus tajÄ paÅ¡Ä vakarÄ iekÅ¡ sadaļas "IesÅ«tÄ«t Å¡odienas playlogu".
JÅ«su iesÅ«tÄ«tais playlogs neaizņem daudz vietas uz servera, bet toties var atrisinÄt ļoti daudz neskaidrÄ«bu, kad vajag. Visiem tikai + no tÄ.
Diezgan grÅ«tri pagaidÄm sokas ar playlogu iegÅ«Å¡anu, pat tad, kad ir izveidota vienkÄrÅ¡a iesÅ«tÄ«Å¡anas sistÄ“ma.
Izmainījis(usi) WerNeo, 31-10-2017 22:25
|
|
|